facebook tracking
Avdelning

Konsultation

Connect
Konsultation & Support

Vi erbjuder konsultation för strategiska, tekniska och kompetensutvecklande åtgärder. 

Här hittar du våra konsulter samt vår supportansvariga.

Arbetsplats och kultur

Online Partner består av ett tight gäng som brinner för sina respektive arbetsområden. Vi tror på frihet under ansvar och öppenhet mot varandra. 

Varför jobba med oss?

Vi söker alltid dig som har det där lilla extra och som kan stärka upp vårt team av duktiga medarbetare.

Online Partner AB erbjuder en öppen och familjär arbetsplats. Vi värderar engagemang högt och tror på frihet under ansvar. 

 • Flexibla arbetstider

  Online Partner erbjuder en arbetsplats med mer frihet och eget ansvar än de flesta, ett ansvar som förpliktigar att medarbetaren respekterar överenskommen arbetstid. Vi tillämpar flexibel arbetstid mellan 8:00-9:00, samt 17:00-18:00. Hemarbete kan även ske vid tillfälle, efter överenskommelse med närmaste chef.

 • Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring

  Utöver vanlig lön, får varje medarbetare 4,5% av sin bruttolön avsatt i en tjänstepension. Vi samarbetar med SEB.

  Samtliga medarbetare inom Online Partner omfattas även av en grupplivförsäkring samt sjukvårdsförsäkringen Trygg Hälsa. Försäkringen ger tillgång till privata sjukvårdsalternativ.

 • Personlig utveckling

  Vi vill självklart att våra medarbetare skall utvecklas här hos oss. Google erbjuder många olika typer av utbildningar som vi uppmuntrar att de genomför. Vissa utbildningar med dess certifikat, kräver Google att vi som Partner genomför för att erhålla olika partnernivåer. Våra medarbetare får i dialog med närmaste chef komma fram till vilka utbildningar som är prioriterade att genomföra.

  Alla medarbetare besitter olika grader av kompetens, och vi vinner mycket av att lära av varandra när tillfälle ges. Att vara öppen för coaching av kollegor är av stor vikt för att öka kompetensen.

  Om det finns behov av externa utbildningar, förs det en dialog mellan medarbetare och närmaste ledare.

 • Friskvårdsbidrag

  Det är viktigt att våra anställda mår bra och ett steg på vägen är fysisk aktivitet. Online Partner sponsrar varje medarbetare med ett friskvårdsbidrag om 3 000 kr per kalenderår. (2018)

Västberga Allé 60
126 30 Hägersten Vägbeskrivning info@onlinepartner.se +4686365310

Lokalkontor


Allingsås Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Online Partner AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@onlinepartner.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor