facebook tracking
Avdelning

Administration

Connect

Online Partners administration hanteras av ekonomiavdelningen, HR samt företagsledningen med VD i spetsen.

Ekonomiavdelningen är dels en kontrollfunktion som följer regler och uppfyller krav från myndigheter, dels en strategisk rådgivare till företagets ledning samt även stöd till företagets övriga funktioner/avdelningar. Ekonomiavdelningen ansvarar bl a för ekonomisk redovisning, budgetering och bokslut, fakturering, utbetalningar och inbetalningar samt lönehantering. Fokus ligger bl a på att optimera kassaflöde och att i övrigt vara punktlig och att förse företagsledningen med tillförlitlig information. Avdelningens medarbetare arbetar aktivt för att utveckla rutiner och arbetsmetoder som frigör tid till andra prioriterade uppgifter. Visma.net är det huvudsakliga verkyget men även andra verktyg används i det dagliga arbetet.

HR-avdelningen arbetar såväl administrativt, operativt som strategiskt ur ett brett HR-perspektiv. Avdelningen säkerställer att allt administrativt HR-arbete fungerar löpande t.ex. anställningsunderlag, pension, försäkring, HR-statistik/nyckeltal och lön m.m. Detta innefattar också ansvar för policys och personalhandbok. HR-avdelningen fungerar även som operativt stöd åt ledningen i frågor som handlar om allt från arbetsrätt, arbetsmiljö, jämställdhet till konflikthantering. 

HR-avdelningens strategiska roll handlar om att säkra tillgången på den nyckelkompetens som behövs för att företaget ska nå sina affärsmål. Här ingår att utarbeta processer för att attrahera, behålla, utveckla och engagera duktiga medarbetare

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

_DSC4745.JPG

Vi som arbetar på Online Partner är ett sammansvetsat gäng som brinner för våra arbetsuppgifter och att hjälpa våra kunder att bli ännu bättre. Vi tror att vi som arbetar här på Online Partner blir bättre av att samverka med varandra och göra saker ihop – att vi är bättre tillsammans, än som enskilda individer. 

Vi tror dessutom att vi alla vill vara bra, både för oss själva och för andra. Det handlar ytterst om att skapa rätt förutsättningar för att kunna bli bra. Vi tror att bra struktur, tydliga processer, effektiva verktyg och god ordning och reda är grundläggande förutsättningar för att kunna verka och arbeta fokuserat och produktivt – och i slutänden kunna bli bättre, både som individ och som företag. Vi värdesätter engagemang högt och tror på frihet under ansvar.


 

Varför jobba med oss?

Vi söker alltid efter dig som har det där lilla extra som kan stärka upp vårt team av duktiga medarbetare och som gör att vi tillsammans kan bli ännu bättre.

Vi erbjuder en öppen och familjär arbetsplats, med engagerade medarbetare som trivs med frihet under ansvar. Hos oss får du jobba med de främsta specialisterna inom Googles molnbaserade verktyg och du har stora möjligheter att utvecklas inom just ditt kunskapsområde.

 • Flexibla arbetstider

  Vi tillämpar flexibel arbetstid mellan 8:00-9:00, samt 17:00-18:00. Hemarbete kan även ske vid tillfälle, efter överenskommelse med närmaste chef.

 • Tjänstepension & Sjukvårdsförsäkring

  Utöver vanlig lön, får varje medarbetare 4,5% av sin bruttolön avsatt i en tjänstepension. Vi samarbetar med SEB.

  Samtliga medarbetare inom Online Partner omfattas även av en grupplivförsäkring samt sjukvårdsförsäkringen Trygg Hälsa. Försäkringen ger tillgång till privata sjukvårdsalternativ.

 • Personlig utveckling

  Vi vill självklart att våra medarbetare skall utvecklas här hos oss. Google erbjuder många olika typer av utbildningar som vi uppmuntrar våra medarbetare att genomföra. Eftersom vi är Partner med Google kräver Google att vi genomför särskilda utbildningar och certifieringar för att vi ska få behålla vår status som Partner och för att uppnå nya partnernivåer. Våra medarbetare får i dialog med närmaste chef komma fram till vilka utbildningar som är prioriterade att genomföra.
  Alla medarbetare besitter olika grader av kompetens, och vi vinner mycket av att lära av varandra när tillfälle ges. Kunskapsutbyte mellan arbetskollegor är av stor vikt för att öka kompetensen. Därför är det viktigt att du är öppen för bli coachad av dina kollegor och även att du själv bidrar med dina kunskaper till dina kollegor.
  Om det finns behov av externa utbildningar, förs det en dialog mellan medarbetare och närmaste chef.

 • Friskvårdsbidrag

  Det är viktigt att våra anställda mår bra och ett steg på vägen är regelbunden fysisk aktivitet. Det bidrar till personlig hälsa och välmående men också till att upprätthålla en god arbetsprestation på jobbet. Online Partner sponsrar varje medarbetare med ett friskvårdsbidrag om 3 000 kr per kalenderår. (2019)

Västberga Allé 60
126 30 Hägersten Vägbeskrivning info@onlinepartner.se +4686365310

Lokalkontor Alingsås


441 30 Alingsås Vägbeskrivning

Lokalkontor Malmö


211 36 Malmö Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Online Partner AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@onlinepartner.se
 • Daniel Johansson
 • Daniel Liljeström
 • Embla Holm
 • Emelie Granfeldt
 • Emil Wikstrand
 • Fredrik Hedström
 • Fredrik Linnander
 • Hanna Imeryd
 • Henning Knudsen
 • Izabella Hammar Ahlberg
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor